Populaire stallingen

caravanstallingenBent u op zoek naar een stalling voor uw caravan, camper, vouwwagen, bagagewagen, trailer, auto of boot ? Dan bent u bij Stallencaravans.nl aan het juiste adres.

Op onze website vindt u bijna alle Stallingen in Nederland en vele Stallingen in het Buitenland.

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer, zoek bijvoorbeeld vanaf uw locatie of via de kaart. Vergelijk alle stallingen en vindt snel een veilige, betrouwbare en voordelige plaats. U kunt bij uw keuze ook gebruik van de onderstaande tips.

Tips

  • Vergelijk de tarieven van de caravanstallingen goed. In de randstad zijn de stallingen bijvoorbeeld veel duurder dan in de provincie.
  • Let er ook op of de prijs per vierkante meter of per strekkende meter is ?
  • Verder is een overdekte stalling natuurlijk het beste voor de caravan. Weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hagel kunnen schade veroorzaken aan uw caravan.
  • Om conflicten bij schade te voorkomen adviseren wij u om ook goed naar de verzekering te kijken. Controleer of en wat de stallinghouder dekt en waar uzelf voor verzekerd bent.
  • Let ook op de openingstijden en hoe vaak u uw caravan kunt ophalen en terugbrengen. Soms is daar een maximum aan gesteld.

Forum

Op ons forum vindt u veel informatie over caravanstallingen en over onze website. Hier leest u bijvoorbeeld ook onze mededelingen, tips en trucs. U kunt er ook zelf feedback of ideeën plaatsen en vragen stellen over de website.

Nieuwsbrief

Meld u ook aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwe caravanstallingen die op onze website geplaatst worden.

Social Media

De social media accounts van Stallencaravans.nl kunt u vinden via de buttons rechts bovenaan de website. Kies daar voor onze Twitter, Facebook, Google+, YouTubePinterest of Instagram pagina's. Wij zouden het leuk vinden als ook u ons op social media gaat volgen.

Ook de detailpagina van een caravanstalling kan worden gedeeld op social media. De betreffende pagina kunt u bijvoorbeeld liken op Facebook en delen op uw eigen Facebook, Twitter, Google+ en/of LinkedIn account. Verder kunt u de foto's die op de pagina staan plaatsen op uw Pinterest account.

Gebruik website

Listing

Als u vanuit het hoofmenu klikt op "Caravanstallingen" dan verschijnt er een overzicht/lijst van de alle Nederlandse caravanstallingen die op onze website staan. Aan de rechterkant van de lijst staat een Google Map kaart, deze kaart kan eventueel vergroot worden (Grote kaart). Verplaatst u op een PC de cursor over de titels van de stallingen dan ziet u op de kaart de locatie van de betreffende stalling (met info). Als u omgekeerd een stalling in de kaart aanklikt dan wordt de detail pagina van de betreffende stalling opgeroepen.

Zoeken

Het opzoeken van caravanstallingen kan op de volgende manieren:

  • M.b.v. het zoekveld "Mijn locatie" en een in te stellen radius. De gevonden resultaten worden vervolgens weergegeven.
  • Door het klikken op de links van een "land", "provincie" of "plaats". Alle stallingen met de betreffende keuze worden weergegeven.
  • Via de Google MAP kaart onderaan de pagina.

Sorteren

Recht bovenin kunt u in een selectiebox kiezen volgens welke sortering de lijst moet worden weergegeven. Bijvoorbeeld: Meest populaire, de recentste, de hoogste waardering, meeste reviews ...

Buttons

Onder iedere stalling vindt u de volgende button: Lees verder, Lees reviews, Schrijf review. Via "Lees verder" wordt de detailpagina van de stalling weergegeven, via "Lees reviews" worden de reviews weergegeven en via "Schrijf reviews" krijgt u de mogelijkheid om zelf een review te plaatsen. Ook via het klikken op de "Titel" of de "Foto" wordt de detailpagina weergegeven.

Contactinfo

Indien er contact info bekend is (b.v. telefoonnummer of url) dan wordt die info in de pagina/listing gepresenteerd. Op een Smartphone kunt u zelfs via het rode telefoon icoontje rechtstreeks bellen met de stalling.

Detailpagina

Aan de bovenkant van iedere detailpagina staat een headerfoto. Indien er (nog) geen foto beschikbaar is dan wordt er een Google Map afbeelding weergegeven. Is er wel een foto aanwezig dan verschijnt die betreffende foto. Voor het logo geldt het volgende: Indien er geen foto aanwezig is dan verschijnt een standaard foto, is er wel een foto aanwezig dan verschijnt die foto.

In de headerfoto staat o.a. de title, de waardering (sterren) en info over aantal foto's, video's, bijlagen e.d. Ook kan hier staan of de stalling net geplaatst is "Nieuw", wordt "Aanbevolen  of is "Uitgelicht".

Onder de headerfoto staan de buttons "Lees reviews", "Schrijf een review", "Toevoegen aan favorieten". Afhankelijk waarvoor de stallinghouder heeft gekozen kan hier ook nog een button "Aanvragen info" staan. Verder kunt u hier eventueel een omschrijving over de caravanstalling vinden.

Onderaan de detailpagina vindt u de tabbladen: Details, Foto's, Video's, Bijlagen, Kaart en Reviews. Deze tabbladen verschijnen echter alleen als de stallinghouder hiervoor heeft gekozen en die betreffende informatie heeft ingevuld.

Let op:

Een uitgebreide uitleg over de werking van onze website kunt u vinden onder het menu "Support". U vindt daar ook een handleiding en een aantal instructievideo's.