Populaire stallingen

Eigenaren caravanstallingPromoot uw caravanstalling ook op Stallencaravans.nl, velen zijn u al voorgegaan. Onze website is volledig op SEO (search engine optimization) geoptimaliseerd, waardoor uw stalling in de verschillende zoekmachines (zoals Google) goed gevonden zal worden. 

De website is compleet, gebruiksvriendelijk en heeft een goede performance. En u kunt geheel gratis een (default) pagina aanmaken, of eigenaar worden van een reeds door ons aangemaakte pagina van uw stalling. Bekijk ook onze abonnementen voor het aanmaken van uw eigen pagina.

Optimalisatie voor tablets en smartphones
Stallencaravans.nl is geheel geoptimaliseerd voor Pc's, tablets en smartphones. Wij maken gebruik van een responsive webdesign, door dit design past de website zich automatisch, aan de schermgrootte van een PC, tablet of smartphone aan. Tegenwoordig echt een must omdat veel gebruikers alleen nog gebruik maken van een tablet of smartphone. Wij adviseren u om altijd eerst na te gaan of websites waarop u adverteert hieraan voldoen. 

Social media
Om Social Media kan niemand meer heen. Ook wij hebben, ter ondersteuning van onze website, accounts op alle platformen. Zoals: Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Pinterest en Youtube. Ook vanuit uw eigen detailpagina kunnen onze bezoekers uw pagina over uw caravanstalling delen op hun eigen sociaal media. Onze ervaring is dat dit een boost geeft aan uw en onze naamsbekendheid.

Plans
Bij het toevoegen van een caravanstalling kunt u kiezen uit een "Gratis plan", een "Budget plan" of een "Premium plan". U kunt ten alle tijden upgraden naar een hoger plan. Het kiezen van een plan en het aanmaken van een pagina is heel eenvoudig en verloopt bijna geheel automatisch. U kunt daarbij gebruik maken van een uitgebreide handleiding voor eigenaren en onze Instructievideos. Voor een kleine vergoeding kunnen wij een pagina voor u aanmaken.

Toevoegen stalling

Voordat u op onze website een pagina kunt aanmaken moet u eerst een account aanmaken. Daarna kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Nadat u bent ingelogd en klikt op het menu "Caravanstallingen" of "Stallingen in Buitenland", verschijnen er rechts bovenin 2 extra buttons: "Toevoegen Stalling" en "Accountinfo". Het toevoegen werkt als volgt:

 • Klik op "Toevoegen Stalling".
 • U krijgt de keuze uit 2 catagorien :  "Stallingen in Nederland" en "Stallingen in Buitenland".
 • Kies een abonnement (Gratis plan, Budget plan of Premium plan).
 • U krijgt hierna de instructies voor het indienen van een listing/pagina met de beschikbare abonnementen te zien. Uw keuze is reeds ingevuld maar kan hier ook nog gewijzigd worden.
 • Afhankelijk van uw keuze kunt u nu uw pagina gegevens en opties invullen en/of aanklikken. 
 • Alle velden met een "*" zijn verplicht.
 • U plaatst uw pagina in door op "Indienen" te klikken.
 • Direct na het indienen van uw pagina kunt u mediabestanden uploaden.
 • Kies bij een Budget- of Pemium plan voor een betaal methode.
 • Kies voor Mollie voor het betalen met Ideal, Creditcard, Sofort e.a.
 • Klik op verder en bevestig en plaats uw bestelling.
 • Rond uw betaling af.
 • U ziet een melding dat de bestelling compleet is en uw betaling is ontvangen.
 • De status van uw bestelling kunt u nu nakijken in uw account.
 • Voeg media bestanden toe.
 • U ontvangt automatisch een mail ter bevestiging.
 • Uw pagina staat nu actief.

Let op: Bij een Gratis Plan kan wel alvast een beschrijving worden ingevuld maar deze wordt niet op de website weergegeven. De beschrijving wordt alleen zichtbaar bij een Budget of een Premium plan. Verder mogen er bij een Gratis Plan geen foto's worden geplaatst met contactgegevens of op andere plaatsen contactgegevens worden ingevuld.

Listing (overzichtlijst)

Uw pagina/listing verschijnt in de lijstweergave.

Detailpagina

De volgende info kan afhankelijk van uw gekozen "Plan" in de detailpagina verschijnen:
Header foto, Logo foto, Locatie, Contactinfo, Beschrijving, Detailinfo, Aanwezige Faciliteiten, Openingstijden, Foto's, Video's, Bijlagen, Beoordelingen, Reviews, Google Map, Streetview, Sociaal Media buttons, Button "Aanvragen info", Button "Upgrade", Button "Eigendomsverzoek".

Eigendomsverzoek

Om eigenaar/beheerder te kunnen worden, van een reeds door ons geplaatste pagina voor uw caravanstalling, moet u eerst zijn ingelogd. Zoek vervolgens uw caravanstalling op in de lijst met caravanstallingen en klik op "Meer info". In de detailpagina klikt u op de button "Eigendomsverzoek". Verstrek ons, via het formulier, de informatie waaruit blijkt dat u de eigenaar/beheerder van de caravanstalling bent. Bijvoorbeeld een zakelijk emailadres en/of telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken.

Editen

Klik hiervoor in de lijstweergave of detailpagina op het "rader symbooltje". U moet hiervoor zijn ingelogd. Vervolgens kunt U : De listing/pagina bewerken, foto's/video's toevoegen, media bewerken en/of de pagina depubliceren of publiceren.

Media bewerken

Heeft u gekozen voor media bewerken dan kunt u foto's toevoegen, verwijderen, wijzigen, publiceren of depubiceren. Ook kunt u hier foto's toewijzen aan de  header/omslag, logo of voor de fotogallerij. Verder kunt u hier ook video's en bijlagen plaatsen, verwijderen, publiceren of depubiceren.

Upgraden

Na het aanmaken van een pagina of een eigendomsverzoek kunt u, vanuit uw detailpagina, via de button "Upgrade" uw plan upgraden naar een hoger plan.

Accountinfo

Via de button "Accountinfo" krijgt u de volgende informatie te zien: Eventuele openstaande bestellingen, vermeldingen, bestellingen, uw facturen en uw account details (Naam, bedrijf, adres, land en btw-nummer)

Contact

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen via ons contactformulier, via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of ons ticketsysteem. Ook kunt u uw vragen stellen op ons forum. Daar vindt u ook informatie die u misschien handig vindt. Heeft u vragen neem dan gerust contact op.

Donatie

Voor gratis plaatsingen van uw caravanstalling op onze website kunt u eventueel, geheel vrijblijvend, een donatie aan Stallencaravans.nl doen. Bij voorbaat onze hartelijke dank.