Om media te kunnen bewerken of toevoegen klikt u op de button: Foto button bewerken

U vindt deze button links onderaan de listings in het overzicht van de caravanstallingen en/of links onder de headerfoto op de details pagina's. Na het klikken op deze button verschijnt het volgende lijstje.

Foto bewerken listings

Media bewerken

Om media te kunnen bewerken klikt u op "Media bewerken",  u moet wel eerst foto's hebben toegevoegd.  Nadat u op "Media bewerken" heeft geklikt kunt u o.a. foto's toekennen aan de Gallerij, kiezen voor een foto voor het Logo en/of voor de Header.

Toevoegen foto/video

Vanaf hier kunt u ook media toevoegen. Klik hiervoor op  "Toevoegen foto/video". U kunt foto's toevoegen m.b.v.  "Upload media" of "Upload via Url" en video's via de "link video".

Aanbevolen fotogrootte:

Gallerij :  16:9 , Logo 4:3 of 1:1 ,  Header : 15:5

Upload limieten:

De upload limieten zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. De max. bestandsgrootte is :

Voor Foto's :  0.5 MB, Video's : 10 MB en Bijlagen : 5MB