Door middel van een "Eigendomsverzoek" krijgt u, als eigenaar van een caravanstalling, de mogelijkheid om beheerder/eigenaar te worden van de listing/pagina van uw caravanstalling. Dit is een pagina die meestal reeds eerder is aangemaakt door Stallencaravans.nl. Als beheerder/eigenaar van een pagina kunt u de inhoud van de listing/pagina wijzigingen en additionele informatie toevoegen zoals foto's, verder kunt u ook reageren op reviews.

Dit z.g. claimen is gratis, heel eenvoudig en is zo gebeurd.

Let op: Bij een Gratis Plan kan wel alvast een beschrijving worden ingevuld maar deze wordt niet op de website weergegeven. De beschrijving wordt alleen zichtbaar bij een Budget of een Premium plan. Verder mogen er bij een Gratis Plan geen foto's worden geplaatst met contactgegevens of op andere plaatsen contactgegevens worden ingevuld. 

 

Eigendomsverzoek

Ga naar de detailpagina van uw caravanstalling en klik op de bovenstaande button "Eigendomsverzoek". Het onderstaande formulier wordt vervolgens getoond.

 

Indienen eigendomsverzoek

 

Geef in het formulier aan wat uw relatie is tot de pagina/ listing. Een bedrijfs e-mail adres of telefoonnummer waarop wij u ter identificatie kunnen bereiken is voldoende. Klik vervolgen op "Indienen", hierdoor het formulier naar ons wordt opgestuurd.