Deze handleiding is speciaal bedoeld voor eigenaren van Caravanstallingen. Als eigenaar van een Caravanstalling kunt u heel eenvoudig zelf uw bedrijf toevoegen op onze website. Een basis pagina is zelfs geheel gratis. Onze website is volledig voor SEO (search engine optimization) geoptimaliseerd, waardoor uw stalling in de verschillende zoekmachines (zoals Google) goed gevonden zal worden. De website is heel compleet, gebruiksvriendelijk en heeft een goede performance.

In de volgende hoofdstukken van deze handleiding worden alle mogelijkheden van de website nader toegelicht. Zoals het inloggen/registreren, een eigendomsverzoek, het toevoegen van een caravanstalling, het toevoegen van media, opvragen accountinformatie, bewerken van uw pagina/listing, bewerken van media, upgraden van abonnementen, support tickets, aanvragen info en meer.

 

Eigenaren caravanstallingEen groot aantal caravanstallingen hebben wij reeds (als basispagina) toegevoegd. Indien u ziet dat uw caravanstalling al op onze website staat dan kunt u, d.m.v. het indienen van een eigendomsverzoek, zelf de beheerder van uw pagina worden. Dit biedt veel voordelen. Als beheerder kunt u namelijk zelf foto's, video's, info over uw stalling, uw locatie e.d. toevoegen en/of wijzigen. Verder kunt u als beheerder reageren op de reviews en de beoordelingen van uw klanten en bezoekers over uw bedrijf. Indien uw caravanstalling nog niet op onze website aanwezig is dan kunt u uw bedrijf natuurlijk ook zelf toevoegen.

Door het toevoegen van uw caravanstalling op Stallencaravans.nl kunt u de omzet en online zichtbaarheid van uw bedrijf aanzienlijk vergroten.