Voordat u uw caravanstalling op onze website kunt toevoegen en/of eigenaar wilt worden van een pagina die wij reeds voor u aangemaakt hebben, dient u zich op onze website te registreren. Tijdens deze registratie kunt u een account aanmaken met een Gebruikersnaam en een Wachtwoord. Deze logingegevens kunt u later gebruiken om op onze website in te loggen.

Klik links boven in het menu op "Login / Registreer" om het onderstaande menu te openen :

Registreren

Indien u een account wilt aanmaken klikt u op "Registreer". Vul in het onderstaande registratieformulier vervolgens de volgende gegevens in : Uw naam, gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Bevestig uw registratie door op de button "Registreren" te klikken.

Registreren

Login

Indien u reeds eerder een account heeft aangemaakt kunt u inloggen door uw Gebruikersnaam en Wachtwoord in te vullen en vervolgens op "inloggen" te klikken.

Wachtwoord vergeten

Indien u uw Gebruikersnaam bent vergeten kunt u uw Gebruikersnaam opvragen door op "Gebruikersnaam vergeten" te klikken.

Wachtwoord vergeten

Indien u uw Wachtwoord bent vergeten kunt u uw Wachtwoord opvragen door op "Wachtwoord vergeten" te klikken.