Deze handleiding is speciaal bedoeld voor eigenaren van Caravanstallingen. Als eigenaar van een Caravanstalling kunt u heel eenvoudig zelf uw bedrijf toevoegen op onze website. Een basis pagina is zelfs geheel gratis. Onze website is volledig voor SEO (search engine optimization) geoptimaliseerd, waardoor uw stalling in de verschillende zoekmachines (zoals Google) goed gevonden zal worden. De website is heel compleet, gebruiksvriendelijk en heeft een goede performance.

In de volgende hoofdstukken van deze handleiding worden alle mogelijkheden van de website nader toegelicht. Zoals het inloggen/registreren, een eigendomsverzoek, het toevoegen van een caravanstalling, het toevoegen van media, opvragen accountinformatie, bewerken van uw pagina/listing, bewerken van media, upgraden van abonnementen, support tickets, aanvragen info en meer.

Voordat u uw caravanstalling op onze website kunt toevoegen en/of eigenaar wilt worden van een pagina die wij reeds voor u aangemaakt hebben, dient u zich op onze website te registreren. Tijdens deze registratie kunt u een account aanmaken met een Gebruikersnaam en een Wachtwoord. Deze logingegevens kunt u later gebruiken om op onze website in te loggen.

Door middel van een "Eigendomsverzoek" krijgt u, als eigenaar van een caravanstalling, de mogelijkheid om beheerder/eigenaar te worden van de listing/pagina van uw caravanstalling. Dit is een pagina die meestal reeds eerder is aangemaakt door Stallencaravans.nl. Als beheerder/eigenaar van een pagina kunt u de inhoud van de listing/pagina wijzigingen en additionele informatie toevoegen zoals foto's, verder kunt u ook reageren op reviews.

Dit z.g. claimen is gratis, heel eenvoudig en is zo gebeurd.

Let op: Bij een Gratis Plan kan wel alvast een beschrijving worden ingevuld maar deze wordt niet op de website weergegeven. De beschrijving wordt alleen zichtbaar bij een Budget of een Premium plan. Verder mogen er bij een Gratis Plan geen foto's worden geplaatst met contactgegevens of op andere plaatsen contactgegevens worden ingevuld. 

Voor het plaatsen/toevoegen van een "Nederlandse Caravanstalling" kunt u kiezen uit een van de volgende abonnementen/plans :

  • Gratis plan
  • Budget plan
  • Premium plan

Vanuit een "Gratis plan" kunt u ten alle tijden upgraden naar een "Budget plan" of "Premium plan". Het "Budget plan" is een uitgebreid plan en heeft een looptijd van 6 maanden. Het "Premium plan" heeft zelfs een looptijd van 1 jaar. Indien u voor een "Budget plan" heeft gekozen kunt u later natuurlijk alsnog upgraden naar een "Premium plan". Bekijk hier onze abonnementen.

Let op: Bij een Gratis Plan kan wel alvast een beschrijving worden ingevuld maar deze wordt bij een Gratis Plan niet weergegeven. De beschrijving wordt alleen zichtbaar bij een Budget of een Premium plan. Verder mogen er bij een Gratis Plan geen foto's worden geplaatst met contactgegevens, of op andere plaatsen contactgegevens worden ingevuld.

Om een caravanstalling te kunnen toevoegen dient u eerst een plan te kiezen. Ons Pemium plan is de standaard keuze. Afhankelijk van uw keuze krijgt u verschillende invoervelden en keuzes te zien. Switch even tussen de plans om de betreffende velden en keuzes te zien die bij de betreffende plans horen.

Voor een kleine vergoeding kunnen wij een pagina voor u aanmaken.

Direct nadat u uw caravanstalling heeft toegevoegd op onze website kunt u ook mediabestanden (foto's, video's, bijlagen) toevoegen. Het aantal foto's, video's en bijlagen dat u kunt toevoegen is afhankelijk van het plan (gratis, budget, premium) dat u heeft gekozen. U kunt bestanden uploaden vanaf uw computer, telefoon en/of via een URL. Video's kunt u plaatsen/toevoegen via een URL naar video pagina's van bijvoorbeeld:  (Youtube, Vimeo, Dailymotion).

Het is ook mogelijk om later via uw pagina mediabestanden toe te voegen en te bewerken. U kunt dan ook foto's aanwijzen die u als logo en/of header wilt gebruiken of voor de gallerij.

U vindt uw accountinfo onder het menu overzichten, submenu Accountinfo. U vindt hier o.a. informatie over incomplete orders en verdere account informatie.

Account informatie
Informatie over Listings, Orders, Facturen, Actieve Subscriptions, Payment Methodes en Account Details.

Om een listing te kunnen bewerken klikt u op deze button: Foto button bewerken

U vindt deze button links onderaan de listings in het overzicht van de caravanstallingen en/of links onder de headerfoto op de details pagina's. Na het klikken op deze button verschijnt het onderstaande lijstje. Om de listing te kunnen bewerken klikt u vervolgens op "Listing bewerken". 

Om media te kunnen bewerken of toevoegen klikt u op de button: Foto button bewerken

U vindt deze button links onderaan de listings in het overzicht van de caravanstallingen en/of links onder de headerfoto op de details pagina's. Na het klikken op deze button verschijnt het volgende lijstje. 

Indien u reeds een pagina heeft aangemaakt of via een "eigendomsverzoek" eigenaar/beheerder bent geworden van uw pagina dan kun u ten alle tijden updraden naar een hoger plan. Vanuit het "Gratis plan" kunt u upgraden naar het "Budget plan" of naar het "Premium plan". Vanuit een "Budget plan" kunt u upgraden naar het "Premium plan". 

Voor support aanvragen kunt u gebruik maken van ons ticket systeem.

U vindt het ticket systeem onder het menu "Support", submenu "Support Tickets". Hier kunt u een Ticket aanmaken of reeds eerder aangemaakte tickets bekijken.

Alleen indien u een "Premium plan" heeft verschijnt er op uw pagina een extra button "Aanvragen info". Bezoekers van onze website die op deze button klikken krijgen een informatie formulier te zien. Via dit formulier kunnen bezoekers informatie bij u opvragen. Het invullen van een naam en e-mail adres door de bezoeker is verplicht.